Coaching, Afscheidsplanner
Consultancy


Als coach vertrek ik altijd vanuit jou en je vooropgestelde doel. We bekijken het nu en de toekomst. Je bepaalt zelf(s) het gespreksonderwerp en/of de acties die je wil ondernemen.

Als coach is het mijn doel om mensen zichzelf te doen terugvinden. Emoties leren kennen en aanvaarden. Ik wil je in beweging krijgen, jezelf graag leren zien en je helpen om terug je eigen leven in handen te nemen.
Ongeacht waarmee je vecht, wat je hebt meegemaakt.
We gaan opzoek naar een positieve manier om er tegenaan te gaan.

Ik maak positiviteit graag besmettelijk.

Voor heel veel stappen in je leven bestaat er al een eventbureau.  Uiteraard wil ik je hier ook advies in geven. Alleen merkte ik dat voor de moeilijkste stappen in ons leven, het aanbod erg beperkt is.

Ik wil je graag begeleiden naar een gepersonaliseerd afscheid. Vaak vinden rouwende mensen de juiste woorden niet. Ze willen heel veel doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, alleen ontbreekt vaak de kracht, moed en de tijd om het te maken hoe ze het zelf echt willen. Persoonlijk, liefdevol, respectvol, uniek, hartverwarmend,… kortom een dienst die alles omvat wat je dierbare voor je betekende en nog steeds betekent. Dit kan gaan van het schrijven van teksten, aangepaste omkadering/decor, lievelingseten i.p.v standaard koffietafel,…

Samen gaan we op zoek om het afscheid net zo memorabel te maken als de overledene zelf.

Een ruim begrip.

Mijn focus ligt op communicatie, presentatie- en gesprekstechnieken en ook salestrainingen. Communicatie en dan vooral werken rond verbale en non-verbale communicatie.
Soms kan communicatie een hinderpaal zijn wanneer mensen misbegrepen worden, bij ruzie, afwijzing… Ik help je graag naar een duidelijke en geweldloze communicatie.

Hoe kom ik over bij mensen? Wat is mijn non-verbale communicatie? Gebruiken van juiste gesprekstechnieken bv. als leerkracht bij slecht nieuws gesprekken naar ouders toe, communicatie tussen ouders en kind, de open communicatie op de werkvloer,…
Hoe leer ik duidelijk ‘nee’ zeggen op een niet kwetsende of aanvallende manier,…

Daarnaast wil ik jullie graag mijn saleservaring delen binnen het homeparty-systeem.
Hoe verkoop je zonder echt te verkopen? De enthousiaste, oprechte verkoper?
Tips en tricks.

Whenever you feel down, LOU'K UP! There's always a reason to go on!

Lou'k Up

Kathleen Weuts
Kathleen@louk-up.com

0497 88 59 55
BE0662.742.107

Start Lou'king Up...

A never ending story

Op 14 augustus 2014 werden Koen en ik ongelooflijk trotse ouders van een prachtige zoon Lou…ons geluk was na al die jaren wachten eindelijk compleet, ons leven zo perfect. 

Op 8 juli 2015 veranderde onze droom in een nachtmerrie door een zeer traumatisch ongeval waarbij we ons zoontje, ons oogappeltje , ons alles , ons Lou’ke verloren…

Na ongelooflijk zware minuten, uren, dagen en maanden besloten Koen en ik dat ons Lou’kes veel te korte maar o zo mooie, waardevolle leventje niet zo mocht ‘eindigen’.

Ons Lou’ke een knap, lief maar vooral altijd vrolijke kereltje moest en zou zijn ‘warme, positieve invloed’ op veel mensen, blijven uitoefenen.

Daarom hebben Koen en ik op 14 augustus 2016 een zaak opgestart: ” LOU’K UP ” coaching, consultancy & events.

Koen als stille kracht zoals hij er altijd al voor mij is geweest.

Ik als actieve COACH.

1 van mijn doelen? 

Mensen zichzelf terug doen vinden, in beweging krijgen, terug hun eigen leven in handen laten nemen…

Ongeacht waar ze mee vechten, wat ze hebben meegemaakt.

Terug een positieve manier vinden om er tegenaan te gaan. 

En hoe kan ik dat mooier zeggen dan:

” Whenever you feel down, LOU’K UP!  There’s always a reason to go on”

” Whenever you feel down, LOU’K UP!

There’s always a reason to go on”