Lou'k up huis

Sinds de opstart van Lou’k up in 2016, was een huis, een eigen plek voor al onze activiteiten mijn doel. Sinds 25 januari 2020 is het Lou’k up huis een feit. Een plaats waar unieke zorg voor bijzondere momenten centraal staat. Dit op een positieve, warme en persoonlijke manier. Coaching en ondersteuning bij rouw en verliesmomenten, afscheids- en herinneringsvieringen op maat, inspiratiecafés, opleidingen, workshops en lezingen.

Alles om taboes rond rouw & verlies te doorprikken. Een (t)huis waar iedereen zichzelf kan zijn, taboes bespreekbaar zijn en er ruimte is voor een lach en een traan.

Waar er workshop en opleidingen worden gegeven om mensen “de niet bestaande handvaten ” aan te reiken en tools om ermee aan de slag te gaan. Een vaste locatie voor onze inspiratiecafés waar mensen gewoon kunnen langskomen om te luisteren naar verhalen, om ervaringen te delen, om gewoon te mogen zijn met je verdriet. Een plaats waar er ruimte is voor een traan en ook zeker een positieve noot. De praatgroepen en lotgenoten bijeenkomsten, net dat tikkeltje anders.

Iedereen komt op een bepaald moment in aanraking met een rouw- of verliessituatie. Een echtscheiding, ziekte, verlies van jezelf, overlijden van iemand die je zo graag ziet,…

Als eerste in België bieden we een (t)huis waar er plaats is voor alle aspecten waarmee je kan geconfronteerd worden bij rouw en verlies. De totale aanpak en beleving ruimte geven. Dit alles onder een warm, persoonlijk, uniek en toch ook positief concept.

Welkom in ons huis. We ontmoeten je hier graag!

Warme en positieve groetjes,

Kathleen

Welkom in ons Lou'k up huis

“Unieke zorg voor bijzondere momenten”

Mijn Lou'k up ervaring